hur rengör man sin toa enkelt

Så rengör du din toalett bäst

Att hålla din toalett ren och fräsch är viktigt eftersom smutsiga toaletter inte bara ser hemska ut och luktar äckligt men kan också göra grundvattnet förorenat. Kan ni föreställa er hur man känner sig efter en härlig dusch och så stinker toaletten? Det är inte så speciellt roligt, eller hus? Du kommer helt säkert inte njuta av det och ingen kommer göra rent din toalett speciellt bra.

Säker toalett rengöring med naturliga rengöringsprodukter

Kommersiella rengöringsmedel används oftast för att rengöra toaletter. Men har du inte hört att kommersiella rengöringsmedel är farliga för människors hälsa? Ja, de är verkligen farliga och inte bara för människor men också för växter, djur och miljö. Så om du är en av dem som använder farliga kommersiella rengöringsmedel sluta använda dem nu och byt till ekologiska rengöringsprodukter. Detta kommer göra så att din familj inte utsätts för skadliga kemiska ingredienser och det kommer att hjälpa till att bevara ekosystemet.

Oroa dig inte eftersom du fortfarande effektivt kan rengöra ditt hem utan de kommersiella rengöringsmedlen. Det finns olika naturliga rengöringsprodukter som du kan använda som är ett mycket fördelaktigt alternativ till de giftbaserade lösningarna. Dessa naturliga rengöringsmedel är lätta att göra, billigare och de flesta är säkra att använda. De är gjorda av naturliga ingredienser, som grönsaker och frukter som är giftfria.

Lär dig några steg om hur du rengör din toalett på ett säkert och enkelt sätt

Steg 1: Använd diskhandskar och se till att det inte är samma handskar som du använder för att städa resten av ditt hem. De handskar som du använder vid rengöring av din toalett bör endast användas när du städar din toalett.

Steg 2: Innan du börjar, ta bort alla objekt som är placerade runt och över din toalett. De flesta människor älskar dekorationer så de dekorerar toppen av sina toaletter med figurer, kulor och dukar. Du måste ta bort dessa dekorationer för att undvika eller förhindra olyckor som att de ramlar ner och går sönder.

Steg 3: Torka din toalett med hjälp av svamp eller trasa. Fukta trasan med varmt vatten och torka av toaletten ordentligt på utsidan.

Steg 4: Spraya toaletten med rengöringsmedlet i ett tunt lager.

Steg5: Börja med att spraya på kanten och gå mot insidan av skålen.

Steg 6: Låt det verka i en halvtimme.

Step7: Skrubba hela ytan av skålen med en toalettborste.

Step8: Spola toaletten för en enkel sköljning eller tvätta rent med varmt vatten.

Step9: Spraya en luftfräschare eller placera en toalett luftfräschare på något säkert ställe inne i badrummet.

Step10: Stäng dörren till badrummet så att doften stannar där.

Prova städtipsen ovanför så kommer du att få en välstädad toalett. Dessa steg är lätt att följa och kan göra din toalett rengöring snabb och effektiv. Vill du anlita en städfirma för att ta hand om rengöringen? Kontakta våra städare i Huddinge för städhjälp.

Rengör dina toaletter säkert och med mindre kostnad med hjälp av naturliga rengöringsprodukter och förhindra den fara som du kan få med kommersiella rengöringsprodukter. Dessa naturliga rengöringsprodukter finns på affärer och marknader. Du kan även göra din egna gröna rengöringsprodukter av enkla ingredienser som du har hemma.